Leave Your Message

Kesehatan BioGin

BioGin minangka produsen, peneliti, pangembang, lan pemasar utama kanggo bahan nutrisi lan bahan Pangan.

64eeb3c1ja sugih
Pengalaman

babagan perusahaan kita

BioGin minangka pabrikan, peneliti, pangembang, lan pemasar utama kanggo bahan nutrisi lan bahan Pangan. Kita kerja kanggo akeh perusahaan suplemen diet, Industri Pangan lan Kosmetik Fungsional ing saindenging jagad.

Saiki produk BioGin wis entuk kapercayan saka akeh pelanggan kanggo produk kualitas dhuwur, rega sing kompetitif lan layanan sing cepet. Minangka asil saka usaha kita, akeh wong saiki urip luwih sehat lan seneng. Kesehatan apik saka pelanggan kita aturan cardinal bisnis kita. Model kita KESEHATAN sadurunge PROFIT.

2004
taun
Madeg ing
40
+
Negara lan wilayah ekspor
10000
m2
Area lantai pabrik
60
+
Sertifikat otentikasi

Rantai Nilai kanggo Kesehatan Berbasis Tanduran

Kanggo mujudake umur sing sehat kanggo kabeh wong, BioGin wis kerja keras kanggo nemokake, ngembangake lan ngasilake bahan lan produk bioaktif sing berkualitas lan efisien kayata protein, serat panganan, polisakarida, polifenol, flavonoid lan alkaloid, lsp. , kanggo panganan,suplemen nutrisilan pharmaceuticals.

Sinau luwih lengkap babagan Produk
tec9gt

Teknologi

Liwat riset lan pangembangan teknis saka akeh ilmuwan sajrone pirang-pirang taun, BioGin wis nggawe sawetara platform R&D lan manufaktur sing paling apik ing kelas kalebu MSET®Basis tanduran(platform teknis kanggo manufaktur bahan), SOB/SET®Basis tanduran(platform teknis kanggo ningkatake kualitas lan stabilitas) lan BtBLife®Basis tanduran(platform teknis kanggo ningkatake bioavailabilitas), lan liya-liyane, Platform teknologi sing penting kasebut nduweni peran kompetisi inti kanggo BioGin ing bidang panganan, nutrisi lan obat-obatan, lan sapiturute, sing kalebu manufaktur, kualitas lan riset klinis lan komersialisasi.

test1 wuh
Pabrikan
Miturut platform teknologi kepemilikan dhewe lan sistem kontrol cerdas, kayata MSET®Basis tanduran, SOB/SET®Basis tanduranlan BtBLife®Basis tanduran , lsp. , sing ndadekake safety lan efisiensi dhuwur lan kualitas produk lan kinerja stabil kanggo BioGin. Kangge, produksi lan manajemen kualitas sing strictly sesuai karo FDA CFR111 / CFR211, ICH-Q7 lan peraturan liyane lan peraturan GMP, supaya luwih njamin 100% selaras produksi lan produk, 100% traceability, kualitas sustainable lan diverifikasi.
csacsduw

Jaminan Mutu

Kualitas minangka dhasar inti BioGin, lan wis nggawe pusat QA/QC kelas internasional sing paling apik, dilengkapi standar paling dhuwur kayata HPLC, UPLC, LC-MS, GC, ICP-MS, HPTLC, DNA (PCR). ), NMR, MS-GCP lan instrumen lan peralatan deteksi liyane. Kajaba iku, kita uga nggawe kerjasama jangka panjang lan interaksi karo lembaga inspeksi lan audit pihak katelu internasional kayata NSF, IFOS, Eurofins, Covance, SGS, lan liya-liyane. inspeksi lan sertifikasi njamin kualitas produk kita dadi ilmiah, berwibawa, 100% bisa dilacak lan diverifikasi, lan nggayuh kontrol kualitas lan administrasi tingkat internasional.