Leave Your Message

BioGin Health

BioGin е водечки производител, истражувач, развивач и продавач на хранливи состојки и состојки за храна.

64eeb3c1ja БОГАТ
Искуство

за нашата компанија

BioGin е водечки производител, истражувач, развивач и продавач на нутриционистички состојки и состојки на храна. Работиме за многу компании за додатоци во исхраната, Функционална храна и козметички индустрии ширум светот.

Денес производите на BioGin ја стекнаа довербата на многу клиенти за нашите висококвалитетни производи, конкурентни цени и брзи услуги. Како резултат на нашите напори, многу луѓе сега живеат поздрав и посреќен живот. Доброто здравје на нашите клиенти е главното правило на нашиот бизнис. Нашиот модел е ЗДРАВЈЕ ПРЕД ПРОФИТ.

2004 година
Години
Основана во
40
+
Земји и региони извознички
10000
м2
Површина на подот на фабриката
60
+
Сертификат за автентикација

Синџир на вредности за растително засновано здравје

Со цел да се реализира здрав живот за секого, BioGin напорно работи на откривање, развивање и производство на висококвалитетни и ефикасни биоактивни состојки и производи како што се протеини, диетални влакна, полисахариди, полифеноли, флавоноиди и алкалоиди итн. , за храна,додатоци во исхранатаи фармацевтски производи.

Дознајте повеќе за производот
tec9gt

Технологија

Преку техничкото истражување и развој од многу научници долги години, BioGin создаде некои најдобри платформи за истражување и развој и производство во својата класа, вклучувајќи го и MSET®Растителна основа(техничка платформа за производство на состојки), SOB/SET®Растителна основа(техничка платформа за подобрување на квалитетот и стабилност) и BtBLife®Растителна основа(техничка платформа за подобрување на биорасположивоста) итн., Овие клучни технолошки платформи играат улога на основна конкуренција за BioGin во областа на храната, исхраната и фармацевтските производи итн., што вклучува производство, квалитет и клиничко истражување и комерцијализација.

тест1вув
Производство
Со нашите сопствени технолошки платформи и интелигентни контролни системи, како што е MSET®Растителна основа,СОБ/СЕТ®Растителна основаи BtBLife®Растителна основа итн. , кои овозможуваат безбедност и висока ефикасност на производството и квалитетот на производот и стабилните перформанси за BioGin. Во меѓувреме, производството и управувањето со квалитетот се строго во согласност со FDA CFR111/CFR211, ICH-Q7 и други прописи и прописи за GMP, со цел дополнително да се обезбеди 100% усогласеност на производството и производите, 100% следливост, одржлив и проверлив квалитет.
csacsduw

Обезбедување на квалитет

Квалитетот е основната основа на BioGin и има воспоставено меѓународен центар за QA/QC, кој е најдобар во својата класа, опремен со највисоки стандарди како што се HPLC, UPLC, LC-MS, GC, ICP-MS, HPTLC, DNA (PCR ), NMR, MS-GCP и други инструменти и опрема за откривање. Дополнително, воспоставивме долгорочна соработка и интеракција со меѓународни инспекциски и ревизорски институции од трети лица, како што се NSF, IFOS, Eurofins, Covance, SGS итн. инспекцијата и сертификатите обезбедуваат квалитетот на нашиот производ да биде научен, авторитативен, 100% може да се следи и проверува и да достигне меѓународно напредно ниво на контрола на квалитетот и администрација.