Leave Your Message

BioGin Health

BioGin është një prodhues, studiues, zhvillues dhe tregtar kryesor për përbërësit ushqyes dhe përbërësit e ushqimit.

64eeb3c1ja I PASUR
Përvoja

në lidhje me kompaninë tonë

BioGin është një prodhues, studiues, zhvillues dhe tregtar kryesor për përbërësit ushqyes dhe përbërësit e ushqimit. Ne punojmë për shumë kompani të suplementeve dietike, Industritë Funksionale të Ushqimit dhe Kozmetikës në mbarë botën.

Sot produktet BioGin kanë fituar besimin e shumë klientëve për produktet tona me cilësi të lartë, çmime konkurruese dhe shërbime të shpejta. Si rezultat i përpjekjeve tona, shumë njerëz tani jetojnë jetë më të shëndetshme dhe më të lumtur. Shëndeti i mirë i klientëve tanë është rregulli kryesor i biznesit tonë. Modeli ynë është SHËNDETI PARA FITIMIT.

2004
vite
E themeluar në
40
+
Vendet dhe rajonet eksportuese
10000
m2
Sipërfaqja e dyshemesë së fabrikës
60
+
Certifikata e vërtetimit

Zinxhiri i vlerës për shëndetin me bazë bimore

Për të realizuar një jetë të shëndetshme për të gjithë, BioGin ka punuar shumë për të zbuluar, zhvilluar dhe prodhuar përbërës dhe produkte bioaktive me cilësi të lartë dhe efikase si proteinat, fibrat dietike, polisakaridet, polifenolet, flavonoidet dhe alkaloidet, etj. , per ushqim,suplemente ushqimoredhe farmaceutike.

Mësoni më shumë rreth produktit
tec9gt

Teknologjia

Nëpërmjet kërkimit dhe zhvillimit teknik nga shumë shkencëtarë për shumë vite, BioGin ka krijuar disa platforma Kërkimore dhe Zhvillimore dhe prodhimi më të mira në klasë, duke përfshirë MSET®Me bazë bimore(një platformë teknike për prodhimin e përbërësve), SOB/SET®Me bazë bimore(një platformë teknike për përmirësimin e cilësisë dhe stabilitetin) dhe BtBLife®Me bazë bimore(një platformë teknike për përmirësimin e disponueshmërisë bio), etj., Këto platforma të rëndësishme teknologjike luajnë rolin e konkurrencës thelbësore për BioGin në fushën e ushqimit, të ushqyerit dhe farmaceutikëve, etj., e cila përfshin prodhimin, cilësinë dhe kërkimin klinik dhe komercializimin.

test1vuw
Prodhimi
Nga platformat tona të teknologjisë së pronarit dhe sistemet inteligjente të kontrollit, të tilla si MSET®Me bazë bimore,SOB/SET®Me bazë bimoredhe BtBLife®Me bazë bimore etj. , të cilat mundësojnë sigurinë dhe prodhimin me efikasitet të lartë dhe cilësinë e produktit dhe performancën e qëndrueshme për BioGin. Ndërkohë, prodhimi dhe menaxhimi i cilësisë janë rreptësisht në përputhje me FDA CFR111/CFR211, ICH-Q7 dhe rregulloret e tjera dhe rregulloret GMP, në mënyrë që të sigurohet më tej përputhshmëria 100% e prodhimit dhe produkteve, gjurmueshmëria 100%, cilësia e qëndrueshme dhe e verifikueshme.
csacsduw

Sigurimi i cilësisë

Cilësia është themeli kryesor i BioGin dhe ka krijuar një qendër ndërkombëtare më të mirë në klasë të QA/QC, e pajisur me standardet më të larta si HPLC, UPLC, LC-MS, GC, ICP-MS, HPTLC, ADN (PCR ), NMR, MS-GCP dhe instrumente dhe pajisje të tjera zbulimi. Përveç kësaj, ne kemi krijuar gjithashtu bashkëpunim dhe ndërveprim afatgjatë me institucionet ndërkombëtare të inspektimit dhe auditimit të autoriteteve të palëve të treta si NSF, IFOS, Eurofins, Covance, SGS, etj. Inspektimi dhe kontrolli ynë i brendshëm i cilësisë së standardeve të larta, dhe autoriteti ndërkombëtar i palëve të treta inspektimi dhe certifikimet sigurojnë që cilësia e produktit tonë të jetë shkencore, autoritative, 100% e gjurmueshme dhe e verifikueshme, dhe duke arritur nivelin e avancuar ndërkombëtar të kontrollit dhe administrimit të cilësisë.