Leave Your Message

Kaséhatan BioGin

BioGin mangrupikeun produsén, panaliti, pamekar, sareng pemasar pikeun bahan gizi sareng bahan Pangan.

64eeb3c1ja Beunghar
Pangalaman

ngeunaan parusahaan urang

BioGin mangrupikeun produsén, panalungtik, pamekar, sareng pemasar utama pikeun bahan gizi sareng bahan Pangan. Kami damel pikeun seueur perusahaan suplement dietary, Pangan Fungsional sareng Industri Kosmétik di sakuliah dunya.

Kiwari produk BioGin geus meunang kapercayaan ti loba konsumén pikeun produk kualitas luhur urang, harga kalapa jeung jasa gancang. Salaku hasil tina usaha urang, loba jalma kiwari hirup leuwih sehat sarta bahagia.Kaséhatan alus konsumén urang téh aturan utama bisnis urang.Model urang kaséhatan saméméh kauntungan.

2004
Mangtaun-taun
Didirikeun di
40
+
Nagara jeung wewengkon ékspor
10000
m2
Luas lantai pabrik
60
+
Sertipikat auténtikasi

Nilai Chain pikeun Kaséhatan basis Plant

Dina raraga ngawujudkeun hirup sehat pikeun sarerea, BioGin geus kerja keras pikeun manggihan, ngamekarkeun jeung ngahasilkeun kualitas luhur jeung efisien bahan bioaktif jeung produk saperti protéin, serat dietary, polisakarida, polifenol, flavonoid jeung alkaloid, jsb. , keur dahareun,suplemén gizijeung farmasi.

Diajar More Ngeunaan Produk
tec9gt

Téknologi

Ngaliwatan panalungtikan sareng pamekaran téknis ti seueur élmuwan mangtaun-taun, BioGin parantos nyiptakeun sababaraha platform R&D sareng manufaktur anu pangsaéna di kelas kalebet MSET®Basis tutuwuhan(platform teknis pikeun bahan manufaktur), SOB / SET®Basis tutuwuhan(platform téknis pikeun ningkatkeun kualitas sareng stabilitas) sareng BtBLife®Basis tutuwuhan(platform teknis pikeun bioavailability ngaronjatkeun), jeung sajabana, Éta platform téhnologi krusial maénkeun peran kompetisi inti pikeun BioGin dina widang pangan, gizi sarta farmasi, jsb, nu ngalibatkeun manufaktur, kualitas sarta panalungtikan klinis na commercialization.

uji1vw
Pabrikan
Ku platform téhnologi proprietary urang sorangan jeung sistem kontrol calakan, kayaning MSET®Basis tutuwuhan,SOB/SET®Basis tutuwuhansareng BtBLife®Basis tutuwuhan , jsb. ,nu ngaktifkeun kaamanan jeung efisiensi tinggi pabrik jeung kualitas produk jeung kinerja stabil pikeun BioGin. Samentara éta, produksi jeung manajemén kualitas anu mastikeun luyu jeung FDA CFR111 / CFR211, ICH-Q7 jeung peraturan sejen tur peraturan GMP, ku kituna jang meberkeun mastikeun 100% minuhan produksi jeung produk, 100% traceability, kualitas sustainable tur verifiable.
csacsduw

Pamastian kualitas

Kualitas mangrupikeun pondasi inti BioGin, sareng parantos ngadegkeun pusat QA / QC kelas internasional anu pangsaéna, dilengkepan standar pangluhurna sapertos HPLC, UPLC, LC-MS, GC, ICP-MS, HPTLC, DNA (PCR). ), NMR, MS-GCP sareng alat sareng alat deteksi anu sanés. Sajaba ti éta, urang ogé ngadegkeun gawé babarengan jangka panjang sarta interaksi jeung inspeksi otoritas pihak-katilu internasional sarta lembaga audit kayaning NSF, IFOS, Eurofins, Covance, SGS, jsb Inspeksi kualitas luhur standar internal urang jeung kontrol, sarta otoritas pihak-katilu internasional. pamariksaan sareng sertifikasi mastikeun kualitas produk urang janten ilmiah, otoritatif, 100% tiasa dilacak sareng diverifikasi, sareng ngahontal tingkat kontrol kualitas sareng administrasi canggih internasional.